További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek! Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Használt gépek

A Gépmesterker Kft. szaküzletében nemcsak gépkölcsönzésre, új gépek vásárlására, hanem használt kis- és nagygépek megvásárlása is van lehetőség.

Az egyik legfőbb oka annak, hogy az emberek használt kisgépeket vásárolnak az, hogy nincs pénzük új gépre. Ezzel nincs is semmi baj, éppen ezért cégünk szeretné biztosítani azokat az embereket, akik használt kisgép vásárlásra adják a fejüket, hogy nem kell félniük attól, hogy lestrapált, szétnyűtt, szinte használhatatlan gépet akarunk rájuk sózni.

Hogyan tudjuk ezt biztosítani?

  • Professzionális szaktudással rendelkező szakembereink minden használt kisgépet alaposan átnéznek, szükség esetén megjavítanak, mielőtt kikerülne az üzlet polcára eladásra.
  • Használt gépünket megvásárolni kívánó ügyfeleinknek lehetősége van a megvásárolni kívánt gépet 1 napra bérbe venni és csak ezután dönteni a vásárlásról. Amennyiben a gép megnyerte tetszését, a kifizetett bérleti díjat beszámítjuk a vételárba.

Szaküzletünkben különböző márkájú és típusú használt kisgépek megvásárlására van lehetőség. A kínálat folyamatosan változik.

Amennyiben bizonytalanok, hogy melyik is az Önök számára legmegfelelőbb gép, akkor bátran forduljanak kollégáinkhoz, akik szívesen segítenek a munkafeladat elvégzésére leginkább alkalmas gép kiválasztásában.

Várjuk szeretettel gépkölcsönző üzletünkben!

28.500 Ft-tól 765.000 Ft-ig
19 termék
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Letölthető árlisták
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 398 Ft
sigmacsempevago.hu
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció